ПРЕДНОСТИ

ПЕРФОРМАНСИ

МОТОРИ

Нова платформа ефикасни мотори и динамично однесување на патот за вистинска удобност во возењето и контролирана цена на чинење при употреба .
– 1 бензинска верзија со PureTech 110 S&S BVM6
– 4 дизел верзии : BlueHdi 75 BVM, BlueHDi 100 BVM, BlueHDi 100 S&S BVM, BlueHdi 130 S&S BVM6 и EAT8

Најновата генерација на автоматски менувачи со 8 степени EAT8 “Efficient Automatic Transmission” со команди на воланот за вистинско уживање при долги или повеќекратни патувања.

DETAILS