Кон содржината
Контакт форма на Citroën

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ

1. ПОПОЛНЕТЕ ГИ ВАШИТЕ ПОДАТОЦИ ЗА КОНТАКТ
800 од 800 дозволени знаци.
2. ИСПРАТЕТЕ ГИ ВАШИТЕ ИНФОРМАЦИИ

Вашите лични податоци ќе бидат обработени од АВТОНОВА ДОО ексклузивен увозник за марката Citroën за Македонија, ул. Скупи бр.8, 1000 Скопје, Македонија како контролор, како што е опишано во Политиката за приватност, каде што исто така ќе најдете повеќе информации за вашите права поврзани со приватноста и информациите за контакт.

Остануваме во контакт!

и со избирање на барем еден од овие канали, се согласувам АВТОНОВА ДОО ексклузивен увозник за марката Citroën за Македонија, ул. Скупи бр.8, 1000 Скопје, Македонија да ги обработува моите лични податоци за маркетинг цели, идентификација и препознавање, како што е опишано во Изјавата за согласност.
Имам право да ја повлечам мојата согласност во секое време (за повеќе детали погледнете овде). Повлекувањето на согласноста нема да влијае на законитоста на обработката врз основа на согласност пред нејзиното повлекување.

Поправете ги означените полиња и обидете се повторно.

Наскоро ќе ве контактира претставник од нашиот тим.