Кон содржината
SUV Citroën

Citroën SUV гама

Возилата од гамата SUV од Citroën се издвојуваат во својот сегмент по авантуристичкиот стил и совршената модуларност. Тие нудат неспоредлив комфор на патот благодарение на екстремната ефикасност на потпирањето со Прогресивни хидраулични перничиња® и бројните технолошки карактеристики (помош при возењето, безбедносни функции, мултимедијални услуги итн.), како и голем багажен простор.

CITROËN C5 AIRCROSS

Репер во однос на комфорот, просторот и разновидноста, Citroën C5 Aircross сега доби освежување за да изрази поголема цврстина и префинетост. Придружено со поместување на пазарот, илустрирано со нови карактеристики во стилот и на надворешноста и на внатрешноста, како што се предниот лик, светлосниот потпис на задниот дел, тркалата од лесна легура и надополнувања во патничкиот простор, вклучувајќи бои и материјали, 10" екран на допир, централната конзола итн.

Citroën C5 Aircross нуди незаменлива релаксација во патничката кабина благодарение на технологиите за безбедност и помош при возењето, како и решенија за поврзување од најнова генерација.

CITROËN C5 AIRCROSS PLUG-IN HYBRID

Погонот Plug-in Hybrid кај Citroën C5 Aircross ја нагласува благосостојбата при патувањето преку придобивките од електричното возење за секојдневни патувања до 55 km (по WLTP циклус) и неограничен опсег за возење при долги патувања благодарение на бензинскиот мотор.

 

CITROËN C3 AIRCROSS

Citroën C3 Aircross се надградува со нов преден лик добивајќи повеќе карактер, а нуди и до 70 комбинации за персонализација. Го зголемува комфорното искуство благодарение на седиштата Advanced Comfort и ја задржува својата модуларност, просторност и референтна осветленост.

CITROËN C5 AIRCROSS

Citroën C5 Aircross offre une nouvelle expérience tout confort avec ses suspensions à Butées Hydrauliques Progressives® et ses sièges dotés de la technologie Advanced Comfort. SUV dernière génération, Citroën C5 Aircross comprend 20 technologies d’aide à la conduite et 6 technologies de connectivité. Il est également ultra-modulable avec ses trois sièges arrière individuels.

 

CITROËN C5 AIRCROSS HYBRIDE RECHARGEABLE

Citroën C5 Aircross Hybrid est le premier modèle hybride rechargeable de Citroën. Il combine tous les avantages d’une conduite électrique. Des trajets quotidiens rythmés par la polyvalence de son moteur thermique pour les trajets les plus longs. Optez pour une conduite responsable avec Citroën C5 Aircross Hybride rechargeable qui offre de hautes performances avec une vitesse allant jusqu'à 135km/h.

 

CITROËN C3 AIRCROSS

Citroën C3 Aircross se différencie dans l’univers des SUV par son agilité et son tout terrain. Son Grip Control et ses larges roues permettent de s'aventurer sur tous types de routes. Son apparence allie robustesse et compacité avec un capot haut souligné par des chevrons chromés intégrant une signature lumineuse à LED.