Кон содржината
Citroën услуги за купување ново возило

ОТКРИЈТЕ ГИ УСЛУГИТЕ ОД CITROËN

Со купување на вашиот Citroën преку овластената мрежа, ќе ја добиете комерцијална гаранција и Citroën Assistance - помош на пат, која ви обезбедува бесплатна помош при дефект речиси насекаде во Европа. Можете исто така да ја продолжите вашата гаранција со склучување договор за сервисирање.

CITROËN КОМЕРЦИЈАЛНА ГАРАНЦИЈА

Вашиот Citroën доаѓа со комерцијална гаранција, која покрива грешки во производството и бојата. За детали за гаранциите со кои е покриен вашиот Citroën, проверете во сервисната книшка. Ако забележите дефект, тогаш упатете се во сервисен центар на Citroën, каде овластен сервисер ќе изврши дијагноза. За повеќе информации, не двоумете се да контактирате со најблискиот сервисен центар на Citroën.

ОДЛИЧНИ СЕРВИСНИ ДОГОВОРИ

Со продолжување на гаранцијата и договорите за одржување, Citroën се грижи вашиот автомобил да остане со врвни перформанси, сигурен и безбеден. Доверувањето на вашето возило на експертите од мрежата на Citroën е гаранција дека ќе уживате во него што е можно подолго, во најдобри услови. Можете исто така да уживате во многу поволности и договори за услуги прилагодени на начинот на кој го користите вашиот автомобил.

CITROËN ASSISTANCE - ПОМОШ НА ПАТ

Во случај на дефект што го запира вашето возило или незгода, Citroën Assistance - помош на пат, брзо го поправа или го пренесува вашиот автомобил со влечна служба. Имајте предвид дека сите возила од Citroën доаѓаат со услугата Citroën Assistance - помош на пат, со важност во текот на првите 2 години, во времетраење на Комерцијалната гаранција на вашето Citroën возило. За да ја користите услугата, сè што треба да направите е вашето одржување да го вршите мрежата на Citroën секоја година. Citroën ќе направи сè за помош на лице место, доколку е можно или транспорт на возилото до најблискиот овластен сервис на Citroën.

VOTRE ASSURANCE AUTOMOBILE SUR MESURE

Neuve, d'occasion, à usage professionnel ou personnel, bénéficiez des meilleures formules d'assurance pour votre voiture, selon vos besoins. En passant par PSA Assurance, appuyez-vous sur un réseau national d'experts Citroën, bénéficiez d'un véhicule de remplacement en cas de sinistre ou d'immobilisation du véhicule, ou encore d'une franchise dommage réduite à 0€ au bout de 3 ans.