Кон содржината
Нов Citroën C3 Aircross

Претставување на новиот C3 Aircross

Модерен и наметлив дизајн.

C3 Aircross нуди мускулест и робустен стил. Го презема дизајнот на SUV со висок и хоризонтален капак на моторот, како и проширени страни. C3 Aircross открива силен карактер и е многу самоуверен.

Претставување на новиот C3 Aircross

Модерен и наметлив дизајн.

C3 Aircross нуди мускулест и робустен стил. Го презема дизајнот на SUV со висок и хоризонтален капак на моторот, како и проширени страни. C3 Aircross открива силен карактер и е многу самоуверен.

Најкомпактниот SUV со 7 седишта

Компактен и практичен.

Само 4 m 39 cm, најкомпактниот SUV станува репер и нуди сместување во кабината и до 7 луѓе. C3 Aircross се прикрадува и лесно се паркира. Благодарение на генијалниот дизајн и великодушното меѓуоскино растојание, нуди трет ред седишта што се извлекуваат и повеќе простор за нозете за патниците одзади.

Најкомпактниот SUV со 7 седишта

Компактен и практичен.

Само 4 m 39 cm, најкомпактниот SUV станува репер и нуди сместување во кабината и до 7 луѓе. C3 Aircross се прикрадува и лесно се паркира. Благодарение на генијалниот дизајн и великодушното меѓуоскино растојание, нуди трет ред седишта што се извлекуваат и повеќе простор за нозете за патниците одзади.

Достапна мулти-енергетска понуда

Со мотор со внатрешно согорување, хибриден или електричен.

C3 Aircross одговара на сите очекувања и за прв пат нуди хибриден погонски агрегат покрај моторот со внатрешно согорување. Citroën ја прави електричната мобилност достапна за сите, со целосно електрична верзија произведена во Европа.

Достапна мулти-енергетска понуда

Со мотор со внатрешно согорување, хибриден или електричен.

C3 Aircross одговара на сите очекувања и за прв пат нуди хибриден погонски агрегат покрај моторот со внатрешно согорување. Citroën ја прави електричната мобилност достапна за сите, со целосно електрична верзија произведена во Европа.

PROXIMITY

Citroën Dealers : less than X minutes* driving time
Citroën Repairers : less than X minutes* driving time
(*on average)

EXPERTISE

More than X Citroën Dealers
More than X Citroën Repairers
(all over the country)

QUALITY

Rating of our Products : 4,6/5
Rating of our After Sales Services : 4,8/5
(Advisor : Certified Customer Reviews)