Кон содржината
Citroën Berlingo Van

НОВО BERLINGO VAN

Откријте го новото Berlingo Van, кое ви нуди нов оптимизиран комфор, поврзување, помош при возењето и избор на погонски единици.

Уште повеќе стил и комфор!

Обновен дизајн

Новото Berlingo Van има нов стил однадвор и одвнатре:

- Обновениот стил на предниот лик, го прикажува новиот идентитет на брендот со ново лого.

- Патничкиот простор е редизајниран и сега вклучува нова контролна табла која нуди уште посовршена ергономија.

Подобрен комфор

Зголемете го комфорот во кабината со ексклузивните седишта Advanced Comfort.

Овие седишта ги засилуваат страничните потпирачи за да обезбедат совршена поддршка во сите околности.

Дигитализиран патнички простор
Уживајте во новата дигитална табла со инструменти и системи за информации и забава користејќи го централниот 10" дисплеј.
Целосно нови функции за помош при возењето

Поедноставете го секојдневието со функцијата Dynamic Surround Vision, која се проектира директно на дигиталниот централен ретровизор: овозможувајќи преглед на она што е зад вас и од страните.

Подобрете го искуството при возењето со нови системи за помош при возење, како што се предупредувањето за замор на возачот, препознавањето на патните знаци, помош за задржување во лента, итн.

Вистински избор за вашиот бизнис

Откријте различни предлози за опремување скроени според вашите потреби. 
Совршен за испорака

Ново Berlingo Van - големина M - боја црна  Perla Nera 

Diesel - Blue HDI 100КС - мануелен менувач

 

 

Опции специфични за испорака:

 • Пакет Comfort Connect Pack (меѓу другото вклучува):

         - 2 места со преклопливи седишта за патници

         - Нов  Surround Rear Vision

         - Нов 10" екран на допир

 • 15" резервно тркало

 

 

 

Совршен за градилиште

Нов Berlingo Van - големина XL - боја сина Libeccio 

Diesel - Blue HDI 100КС - мануелен менувач

 

 

Опции специфични за градилиште:

 • Пакет Comfort Connect (меѓу другото вклучува):

         - 10" екран на допир

         - Нов surround rear vision

 • Worksite Kit  (меѓу другото вклучува):

         - Заштита под моторот

         - Grip control

 • Припрема за кука за влечење

 

Совршен за самостоен бизнис

Нов Berlingo Van - големина M - боја бела Kaolin 

Diesel - Blue HDI 130КС - автоматски менувач

 

 

Опции специфични за самостоен бизнис:

 • Comfort Connect Pack (меѓу другото вклучува)

         - Нови 2 места со преклопливи седишта за патници

         - Нов 10" екран на допир

 • 16" резервно тркало
 • Под & странична завршна обработка со дрво

 

 

 

   CHOOSE THE COLOR

Истражете ги карактеристиките

Ново Berlingo Van
Бензински - Дизел мотор | Мануелен менувач
Interior dimensions
 • Воздушнo перниче за возач и совозач
 • Возачко седиште Комфор со потпирач, прилагодливо по должина, висина и агол
 • Единечно совозачко седиште со преграда под седиштето
 • Задна двокрилна асиметрична врата (1/3 десна, 2/3 лева) со можност за отворање под агол од 180°
 • Странична лизгачка незастаклена врата од десната страна
 • Фиксна преграда зад предните седишта
 • Електрично прилагодливи и греени надворешни ретровизори
 • Задни паркинг сензори
 • ESP + ABS + AFU + ASR системи за активна безбедност
 • Hill Assist - електронска помош за тргнување по нагорнина 
 • Темпомат со ограничувач на брзина
 • База за телефон со говорно повикување и команди на волан, 2 USB
 • Мануелен клима уред
 • Автоматско вклучување на дневни светла

Големина M

Димензии на надворешност

Должина: 4401 mm

Ширина: 2107 mm

Ширина:: 1840 - 1860 mm

Товарење / Димензии на внатрешност

Должина: 1817 - 3090 mm

Ширина: 1229 - 1733 mm

Висина: 1200mm (min) - 1270 mm (max)

Зафатнина: 3,3 - 3,8m3

Бруто тежина на возилото: 2450 kg

Големина XL

Димензии на надворешност

Должина: 4751 mm

Ширина: 2107 mm

Ширина:: 1849 - 1860 mm

Товарење / Димензии на внатрешност

Должина: 2167 -  440 mm

Ширина: 1229 - 1733 mm

Висина: 1200 mm (min) - 1270 mm (max)

Зафатнина: 3,9 - 4,4 m3

Бруто тежина на возилото: 2450 kg

(1)Стандардна верзија

(2)Долга верзија

(3)Без пакет Worksite

(4)Со пакет Worksite 

(5)Без / со 1 / Со 2 странични лизгачки врати

Puretech 110 - бензински

110 КС

6, 36 L /100 Km (mixed)

6 степен маниуелен менувач

Blue HDI 100 - дизел

100 КС

5, 27 L /100 Km (mixed)

6 степен маниуелен менувач

Blue HDI 130 - дизел

130 КС

5, 79 L /100 Km (mixed)

6 степен маниуелен менувач

Blue HDI 130 Auto - дизел

130 КС

5, 64 L /100 Km (mixed)

8 степен автоматски менувач

   MONTHLY OFFERS

Discover our monthly offers ready to order online or in store. Select your vehicle, customize it further if you want to and proceed to order or a test drive.

RENT OFFER NEW BERLINGO VAN

FROM XXX € / MONTHLY

Donec enim quam, condimentum vel consequat ultrices, pretium scelerisque orci. Maecenas sodales massa in tempor scelerisque. Nulla vestibulum nisl at sem condimentum sodales ut vitae eros.

 

 • Quisque ornare, enim pulvinar ultricies convallis.
 • Mauris ac magna a leo molestie consectetur
 • Sed sed neque ultrices, bibendum eros sed.
 • Vivamus a fringilla dolor.

Demander une offre

Buy your citroën online : it's never been so easy

CONFIGURE OR SELECT IN STOCK CAR

Choose your version, color and options or select a vehicle in stock

SELECT A DEALERSHIP
 

Select your favorite dealership, a payment method (cash or monthly) and registration options.

VALIDATE & ORDER
 

Fill your required personnal information, validate and pay safely online.

WAIT & ENJOY
 

Your Citroen dealership will contact you to welcome you as Citroën owner and inform you about your car delivery.

Shipping options

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt:

● Lorem ipsum dolor

● Lorem ipsum dolor

Payment options

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt:

● Lorem ipsum dolor

● Lorem ipsum dolor

F.A.Q

How do I order online?

 

On this website , you are able to review our offers and personalise an offer to suit your needs and if you would like you can continue to order online.

You can personalise an offer by configuring the car for example choosing from the available paints, engines, interior trims and options.

You can personalise the finance settings by adjusting the term, mileage and cash deposit levels. Please note that currently this website only offers the ability to order online with Personal Contract Purchase (PCP) finance through Stellantis Financial Services UK Limited, the official finance partner of Citroën UK. However other finance options are available and you can discuss these with any of our Citroën retailers. 

Once you have personalised the offer to suit your needs, you can choose to continue to order online, save it so you can review it later or send us a request for assistance and we'll get in touch to help.

If you would like to order online you will need some key pieces of information in order to complete the process. You will need to have handy your driving licence, bank information and employment details. This information is required to apply for finance. 

The online process can take between 20-30 minutes and there is help available along the way via phone, email or live chat.

 

 

I have a question about Ordering Online, who can help me?

 

Our Online Sales Support Team are available 8am-8pm Monday/Friday and 10am-4pm Saturday/Sunday/English Bank Holidays.

Please call on 0800 042 2255, Email: citroenonlinesales@citroen.com or through Live Chat.

Our network of UK Retailers will also be happy to assist. 

 

 

What finance options are available online?

 

PCP (Personal Contract Purchase) is currently the only available finance option on this website.

Other finance options are available but currently only through our network of Citroën retailers.

 

 

What is PCP finance?

 

PCP means Personal Contract Purchase and is a way of financing a vehicle purchase.

With Personal Contract Purchase (PCP), you can purchase your vehicle with a deposit, monthly payments and, if you wish to own the vehicle at the end, a balloon payment (also know as the Guaranteed Future Value). Since you won’t have to pay for part of the car until the end of the contract, this gives you additional flexibility.

 

 

I currently own a car. Can I use it as a part exchange?

 

If you currently own a car you may want to part exchange this for a new vehicle.

On this website , we are able to give you an estimated valuation for your current car for guidance purposes only. 

However, our network of Citroën retailers will be able to assist you further with your current car and, after inspection, give you a firm valuation for your current car.

 

 

If I order online, how long it will take for me to get my new car?

 

During your online journey, we will show you an indicative lead time to build one. However, we do have stock of certain vehicles and may be able to offer you an earlier handover if that is convenient.

If you need a very quick delivery, please contact us and we can explain what vehicles are currently available. Or you can always contact our network of Citroën retailers.

 

What happens if I want to make a change to my online order?

 

If you want to make any changes to your order, please contact our Online Sales Support Team who are available 8am-8pm Monday/Friday and 10am-4pm Saturday/Sunday/English Bank Holidays on 0800 042 2255 or citroenonlinesales@citroen.com or through Live Chat.

Or contact your selected retailer directly.

 

How do I find my local Citroën Retailer?

 

You can find the contact details of your nearest Citroën Retailer on the Online Store Locator as you progress through your online order.

Or, you can find them directly by clicking here.  

 

Who is supplying my new vehicle?

 

Please see the Citroën store Terms and Conditions here at the bottom of the page that will explain the roles of the different partners in the order online process. But your order will be placed with your prefered Citroën retailer.

 

 

How to use a promo code?

 

To use a promo code, on CItroën Store, simply pick the model and trim that you're interested in, personalise it the way you like and then go to the Order Summary page by clicking Continue. On the Order Summary page, you'll see a box labelled ADD A PROMO CODE. Simply add the code you've been given into this box and then click on the Apply button to receive the discount.

Note - only one valid Promo Code can be applied to an Order.

  A FULL SET OF CAR SERVICES 

Discover our services & accessories dedicated to New Berlingo van. You can also explore all of our services.