Кон содржината
ТЕКОВНИ ПОНУДИ

ОТКРИЈТЕ ГИ НАШИТЕ АКТУЕЛНИ ПОНУДИ 

Искористете ги исклучителните понуди за возилата на лагер

C3
C3 AIRCROSS
ОД
Ë-C4 ÉLECTRIQUE & C4
ОД XX XXX€
Ë-C4 X ÉLECTRIQUE & C4 X
ОД XX XXX€
C5 X HYBRIDE RECHARGEABLE & C5 X
ОД XX XXX€
C3

À partir de 150 € / mois TTC

Après un premier loyer 

de 3 000 € TTC

 
C3 AIRCROSS

À partir de 150 € / mois TTC

Après un premier loyer 

de 3 000 € TTC

 
Ë-C4 ÉLECTRIQUE & C4

À partir de 150 € / mois TTC

Après un premier loyer 

de 3 000 € TTC

 
Ë-C4 X ÉLECTRIQUE & C4 X

À partir de 150 € / mois TTC

Après un premier loyer 

de 3 000 € TTC

 
 
CITROËN C3 ПОНУДА

Голема турнеја со неповторлива понуда!

Сега од 14.690 €*

 
ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ
 
C- ELYSÉE DIESEL ПОНУДА

Избери Plan C од Citroën,

најлесниот пат до нов автомобил!  

 
ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ

CITROËN C4 ПОНУДА

Влези во твојата зона на комфорот.

Од 19.990 €*

 
ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ

CITROËN C4 X ПОНУДА

Почуствувај ја моќта на смиреноста.

C4 X од 21.990 €*

 
ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ
LES OFFRES DE LOYER
C1

À partir de 150 € / mois TTC

Après un premier loyer 

de 3 000 € TTC

 
 
C3

À partir de 150 € / mois TTC

Après un premier loyer 

de 3 000 € TTC

 
NOUVEAU C3 AIRCROSS

À partir de 150 € / mois TTC

Après un premier loyer 

de 3 000 € TTC

 
NOUVELLE C4 & Ë-C4 ÉLECTRIQUE 

À partir de 150 € / mois TTC

Après un premier loyer 

de 3 000 € TTC

 
GRAND C4 SPACETOURER

À partir de 150 € / mois TTC

Après un premier loyer 

de 3 000 € TTC

 
C3

À partir de 150 € / mois TTC

Après un premier loyer 

de 3 000 € TTC

 
NOUVELLE C4 & Ë-C4 ÉLECTRIQUE 

À partir de 150 € / mois TTC

Après un premier loyer 

de 3 000 € TTC

 
GRAND C4 SPACETOURER

À partir de 150 € / mois TTC

Après un premier loyer 

de 3 000 € TTC

 
C3
C1 

Правни забелешки 

* Дознајте повеќе со клик на секоја од понудите.

Прикажаниот изглед на возилата и опремата се само за илустрација, не се однесуваат на дадената понуда и не е обврзувачки – за точниот изглед и понуда контактирајте го најблискиот продажен центар на Citroën Македонија.