Кон содржината
Барање за комерцијална понуда за возило Citroën

                     ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА ЗА ВОЗИЛО CITROËN

Влезете во светот на комфорот.
1. ИЗБЕРЕТЕ ГО ВАШИОТ СОВРШЕН CITROËN
2. ИЗБЕРЕТЕ ПРЕТПОЧИТАН CITROËN ЦЕНТАР
3. ПОПОЛНЕТЕ ГИ ВАШИТЕ ПОДАТОЦИ ЗА КОНТАКТ
4. ИСПРАТЕТЕ ГИ ВАШИТЕ ИНФОРМАЦИИ

Вашите лични податоци ќе бидат обработени од АВТОНОВА ДОО ексклузивен увозник за марката Citroën за Македонија, ул. Скупи бр.8, 1000 Скопје, Македонија како контролор, како што е опишано во Политиката за приватност, каде што исто така ќе најдете повеќе информации за вашите права поврзани со приватноста и информациите за контакт.

Остануваме во контакт!

и со избирање на барем еден од овие канали, се согласувам АВТОНОВА ДОО ексклузивен увозник за марката Citroën за Македонија, ул. Скупи бр.8, 1000 Скопје, Македонија да ги обработува моите лични податоци за маркетинг цели, идентификација и препознавање, како што е опишано во Изјавата за согласност.
Имам право да ја повлечам мојата согласност во секое време (за повеќе детали погледнете овде). Повлекувањето на согласноста нема да влијае на законитоста на обработката врз основа на согласност пред нејзиното повлекување.

Поправете ги означените полиња и обидете се повторно.

Вашето барање е испратено до избраниот Citroën центар. Наскоро ќе ве контактираме.