Кон содржината
Citroën Advanced Comfort

УНИКАТЕН И СЕОПФАТЕН КОМФОР

Citroën отсекогаш нуди уникатно искуство во патничката кабина, фокусирано на благосостојба. Палетата автомобили комбинира веднаш препознатлив дизајн и исклучителен комфор, резултат од 100 годишната експертиза. Уникатен и поразличен од останатите, комфорот на Citroën се заснова врз мноштво иновации и прерасна во вистински белег на мараката.

 
LE PROGRAMME
CITROËN ADVANCED COMFORT 

La démarche Citroën Advanced Comfort comporte 4 piliers :

  • L'effet cocon, avec la douceur des contacts et de l'accoustique
  • La praticité de l'espace intérieur en toute circonstances pour favoriser la convivialité
  • La sérénité pour l'esprit, reposant sur une ambiance paisible
  • La fluidité, basée sur une technologie intuitive et utile.  

 
LE PROGRAMME
CITROËN ADVANCED COMFORT 

La démarche Citroën Advanced Comfort comporte 4 piliers :

  • L'effet cocon, avec la douceur des contacts et de l'accoustique
  • La praticité de l'espace intérieur en toute circonstances pour favoriser la convivialité
  • La sérénité pour l'esprit, reposant sur une ambiance paisible
  • La fluidité, basée sur une technologie intuitive et utile.  

ЕФЕКТ НА ЧАУРА

ПРАКТИЧНОСТ

СМИРЕНОСТ

ФЛУИДНОСТ

LA MAISON CITROËN

La Maison Citroën е најновиот концепт на урбано продажно место на Citroën. Уживајте во уникатно и непречено искуство во пријатен простор кој го меша физичкото со дигиталното. La Maison Citroën е цврсто посветен на програмата Citroën Advanced Comfort.

ОЧИЛА SEETROËN

Ставајќи ги луѓето во срцето на она што го прави, Citroën создаде решение за оние со проблеми при патување како непријатното чувство на гадење и повраќање, со помош на очилата SEETROËN. Со high-tech изглед и мек стил, овие ергономски и лесни за употреба очила ќе ви го вратат чувството за патување.