Кон содржината
Citroën Inspired By You

CITROËN INSPIRED BY YOU

Од 1919 година, покажавме смелост и креативност со една цел: да ги направиме возилата пошироко достапни за да го подобриме вашето секојдневно искуство, земајќи инспирација од вашите потреби. Популарната марка, во благородна смисла на терминот, Citroën иновира додека останува верен на своите гени. Инспирација што може да се види од првиот автомобил до Ami. 100% електрично возило, достапно за сите, кое уште еднаш го револуционизира начинот на кој гледаме на мобилноста.

ЕДИНСТВЕН И ОДВАЖЕН ДИЗАЈН

Дизајнот на автомобилите Citroën се издвојува на прв поглед. Хармонично ги спојува „единечноста и едноставноста“ за да ги користи зборовите на Пјер Леклерк, одговорен за дизајн на марката. Со референци за култните модели и желба за создавање нови искуства, Citroën постојано нуди уникатни автомобили.

ПЕРСОНАЛИЗАЦИЈА СПОРЕД ВАШИТЕ ПОТРЕБИ

Ги слушаме вашите потреби и затоа нашите автомобили нудат бројни опции за приспособување. Citroën ви овозможува да дизајнирате автомобил кој потсетува на вас и го одразува вашиот карактер. Можете да изберете од широк спектар бои на каросерија или двобојна каросерија со ексклузивни пакети бои. И амбиентите за внатрешност нудат многу избор за персонализација, за автомобил со уникатен стил кој одговара на вашите потреби.

ПРОГРАМА CITROËN ADVANCED COMFORT®

Од основањето во 1919 година, Citroën секогаш дизајнирал автомобили во првите редови во смисла на автомобилскиот комфор. Овој уникатен белег може да се види и денес преку четирите главни иновативни темели на програмата Citroën Advanced Comfort®: ефект на чаура, практичност, флуидност и внатрешен мир.

КОРИСНА ТЕХНОЛОГИЈА

Citroën ги опремува своите автомобили со бројни технологии за помош при возењето, сите дизајнирани да ја зголемат безбедноста и усовршат комфорот. Марката нуди и услуги за поврзување за да ги направи патувањата поедноставни и побезбедни. Citroën, исто така, редовно додава 100% електрични и plug-in hybrid модели во својата гама.

VOS AVIS NOUS INTÉRESSENT

Sur Citroën Advisor, partagez en ligne et en toute transparence vos avis, aussi bien sur nos points de vente et nos ateliers que nos voitures et nos vendeurs. Nous sommes à votre écoute.