Кон содржината
Мали автомобили од Citroën

Citroën мали автомобили за во град

Олеснете го секојдневието со Citroën мали автомобили за во град! Со паметен модерен дизајн, совршени се за возење низ градот. Компактните и идеални димензии овозможуваат едноставно движење и маневрирање

CITROËN C3

Citroën C3 освежува со предниот лик полн со карактер. Освен Airbumps®, разнобојната личност и незаменлив комфор го издвојуваат од толпата. За да се истакне во градот, Citroën C3 има широк спектар на опции за прилагодување со 97 комбинации за персонализација. Поврзаниот градскиот автомобил има и 12 системи за помош во возењето за поедноставување на секојдневието што е можно повеќе.

CITROËN C3 AIRCROSS

Citroën C3 Aircross ја истакнува разчичноста во сегментот со својот моќен, оригинален и модерен лик.

 

Стилот е во исто време робустен и заштитнички благодарение на високо поставениот капак на мотор. Во внатрешноста, предничи со вискота позиција за возење.

CITROËN C1

En ville, rien ne résiste à Citroën C1. La citadine affirme son caractère par un design pétillant, une personnalité bienveillante, et un dynamisme s’adaptant à toute situation. Elle facilite toutes vos sorties grâce à sa maniabilité parfaite lui permettant de se faufiler partout en ville.