Кон содржината
Комерцијални возила Citroën

КОМЕРЦИЈАЛНИ ВОЗИЛА

Citroën нуди широк асортиман комерцијални возила. Изберете меѓу бројните силуети и димензии, моделот кој најдобро ќе ве придружува во вашата секојдневна професионална активност.

BERLINGO VAN & Ë-BERLINGO VAN

Citroën Berlingo Van е достапен со ефикасен мотор со внатрешно согорување или со електричен мотор (100 kW со 136 КС).

 

Во понуда се 2 должини: M од 4,4 m и XL од 4,75 m со носивост и до 4,4 m³.

 

Има две нови верзии: Driver и Worker, со 19 системи за помош при возењето за да ви ја олесни професионалната активност.

JUMPY & Ë-JUMPY

Citroën Jumpy постои во електрична верзија (мотор 100 kW (136 КС)) и во дизел верзија (100 КС до 180 КС). Достапен е во 3 големини (XS, M или XL) и 3 верзии (Cityvan, Worker и Driver).

 

Има 16 системи за помош при возењето и практични функции како што се бесконтактно отворање на страничните лизгачки врати и moduwork (дозволувајќи транспорт на долги предмети до 4 m).

JUMPER & Ë-JUMPER

Citroën Jumper е достапен во верзиите комерцијално возило, кабина со шасија, двојна кабина и плато со кабина. Можни се 4 должини, 3 меѓуоскини растојанија и 3 висини. Има најдобра ширина во класата, странични лизгачки врати со ширина до 1,25 m и 11 системи за помош при возењето.

 

Достапен е со дизел мотор (120 КС до 165 КС) или електричен мотор 96 kW (120 КС) со избор од 2 автономии: 200 km (WLTP) достапни за силуетите L1 и L2 и 340 km (WLTP циклус) достапни за силуетите со шасија-кабина L2S, L3 и L4.

ТРАНСФОРМИРАНИ ВОЗИЛА

Citroën нуди широк спектар на трансформирани возила:

  •  Комерцијални возила со „клуч на рака“ специјално прилагодени на барањата за вашата активност и достапни на залиха,
  • „A la carte“ трансформирани комерцијални возила, за да се конфигурираат според вашите специфични потреби.

 

Овие трансформации се елаборирани со сертифицирани партнери за доработка и преработка на каросерија и секоја трансформација се проверува пред конечната испорака. Вие избирате зафатнина, димензии и опрема, а за останатото се грижи Citroën.