Кон содржината
Нов Citroën Berlingo Business

НОВО BERLINGO BUSINESS

Партнер за деловните корисници со право на поврат на ДДВ

Идеално возило за деловни корисници, многу слично со патничката верзија, но со хомологација за комерцијално возило, со модерен и атрактивен дизајн, уште пооптимизиран комфор, поврзување од најнова генерација и уште поефикасни мотори.

НОВО BERLINGO BUSINESS

Партнер за деловните корисници со право на поврат на ДДВ

Идеално возило за деловни корисници, многу слично со патничката верзија, но со хомологација за комерцијално возило, со модерен и атрактивен дизајн, уште пооптимизиран комфор, поврзување од најнова генерација и уште поефикасни мотори.

Асертивен дизајн

Нов стил одвнатре и однадвор за екстра модерен шмек.

Унапреден комфор

Ексклузивен комфор од Citroën благодарение на седиштата Advanced Comfort® 

Модерно поврзување

Вграден систем за поедноставено секојдневие

Совршено просторен

3 индивидуални задни седишта и паметни простори за складирање

Ново Berlingo Business

Возило за работа и за рекреација, разноврсно, ултра-модуларено и просторно, со хомологација N1 за товарно, а изглед на патничко возило

Асертивен дизајн

Откријте го неговиот нов, помодерен и помоќен дизајн, кој го прикажува новиот стилски идентитет на Citroën на предниот дел и нова контролна табла внатре, како и нови опции за бои и материјали.

Цвста мрежеста преграда

Цврста мрежеста преграда зад вториот ред на седишта што го дели патничкиот од товарниот простор, за поголема безбедност на патниците и товарот.

Модерно поврзување

Уживајте во поголема практичност со поврзувањето од најнова генерација: 10" екран на допир, безжичен Apple CarPlay и Android Auto, како и индукциски полнач за паметен телефон.

Совршено просторно

Уживајте во едноставното и пријатното искуство во патничката кабина благодарение на 3 целосни задни седишта, 27 места за складирање и задното стакло што се отвора.