Кон содржината
Citroën C3 Aircross

CITROËN C3 AIRCROSS

ИДЕАЛЕН SUV ЗА ГРАДОТ И ЗА РАЗОНОДА

Citroën C3 Aircross оди на повисоко ниво на пазарот и го потврдува својот карактер со нов израз на предниот дел, нови панели и поголем комфор во кабината со воведување на седиштата Advanced Comfort.

Сестран, модуларен и компактен, Citroën C3 Aircross SUV го поедноставува животот.

ПОГЛЕДНЕТЕ ВИДЕО ЗА CITROËN C3 AIRCROSS

ОСОБЕН, КОМФОРЕН И СЕСТРАН

Седишта Advanced Comfort 

C3 Aircross SUV го засилува комфорот во патничката кабина со нови седишта Citroën Advanced Comfort.

Модуларност

C3 Aircross SUV ја задржува препознатливата модуларност благодарение на деливата задна клупа 2/3-1/3, со преклопливи седишта во два одделни елемента преку 150mm, како и рамно преклопливо седиште на совозачот, кое обезбедува товарна должина од 2,4m за товарење особено долги предмети.

Внатрешен простор

Citroën C3 Aircross SUV ги користи придобивките од просторноста дизајнирана имајќи ги во предвид сите патници и багажниот простор поставувајќи стандард во сегментот.

Grip control

Citroën C3 Aircross е сподобен да излезе надвор од градот со прилагодување на тракцијата благодарение на Grip Control со помош при стартување по нагорнина.

НАШАТА ПОНУДА ЗА CITROËN C3 AIRCROSS

ПОНАМЕТЛИВ СТИЛ

ПОВЕЌЕ ПЕРСОНАЛИЗАЦИЈА

Понаметливиот преден дел на Citroën C3 Aircross SUV е целосно обновен за да понуди поголема робусност. Обновена и надворешната персонализација, со 70 можни комбинации, а дополнитлено и изборот на тркала. C3 Aircross нуди и 4 амбиенти за внатрешност, секој со свој идентитет.

ПОВЕЌЕ КОМФОР

Удобен SUV за активен живот

Кога возите, Citroën прави да се чувствувате „како дома“ со дополнително нагласување на благосостојбата во кабината преку програмата Citroën Advanced Comfort®.

Citroën C3 Aircross е комфорен SUV за активен живот: ја задржува референтната модуларност, просторност и светлина, а го зголемува комфорното искуство во кабината благодарение на седиштата Advanced Comfort, претставени кај Citroën C5 Aircross SUV.

CITROËN ГРИЖА

C3 Aircross ги нуди сите технологии за да осигура уште повеќе спокојство и безбедност при возењето.
255_Security

УСЛУГИ ЗА ПОВРЗУВАЊЕ

7" таблет со екран на допир кај C3 Aircross SUV со пресликување Mirror Screen
256_Connect_Play

CITROËN CONNECT ASSIST

Assistance & SOS, повик во случај на незгода и помош на пат, услуги кои се достапни за вашата безбедност 24/7 бесплатно.
257_Connect_Nav

CITROËN CONNECT NAV

Возете безбедно со Mirror Screen. Пристапете до апликациите и содржината од вашиот паметен телефон преку екранот на допир во вашиот C3 AIRCROSS SUV
C3 Aircross SUV Live
ОД 19 650€
C3 Aircross SUV Feel
ОД
C3 Aircross SUV Feel Pack
ОД
C3 Aircross SUV C-Series
ОД
C3 Aircross SUV Shine
ОД
C3 Aircross SUV Rip Curl
ОД
C3 Aircross SUV Shine Pack
ОД

VERSION MANUELLE

À partir de xx xxx €
  • bulletpoint 1
 
  • bulletpoint 2
 
  • bulletpoint 3
    COMPARATEUR

БОИ

  • Kaki Grey
  • Pepper Red
  • Voltaïc Blue
  • Noir Perla Nera
  • Gris Platinium
  • Gris Acier
  • Polar White
ПОГЛЕД ОДНАПРЕД
ПОГЛЕД ОДНАЗАД

4 МОТОРИ

Технологијата и ветувањето за бегство со низа економични и ефикасни мотори од последна генерација. C3 Aircross SUV е достапен со бензински PureTech (110 и 130) или дизелски BlueHDi (110 и 120) мотори.

Шест-степен мануелен менувач е понуден со PureTech 110 S&S и BlueHDI 110 S&S мотори, додека автоматски менувач EAT6 е понуден со PureTech 130 S&S и BlueHDi 120 S&S мотори.

ACCESSOIRES

Personnalisez votre SUV Citroën C3 Aircross
Need a floor mat, a roof box or even a bicycle rack to go on vacation? Choose from a wide range of equipments and accessories perfectly suited to your use. You are unique, so is your New Citroën C3 Aircross SUV.