Кон содржината
Business Center Citroën

CITROËN BUSINESS CENTRE

Business Centre, можност за персонализирани решенија за сите бизнис корисници и деловни субјекти. 

УСЛУГА ОД БИЗНИС КЛАСА

Професионализам, достапност и експертиза: ова се клучни зборови на Бизнис центарот кој има за цел да ви помогне и да развие решенија кои целосно одговараат на потребите за вашиот бизнис.

 

● Квалификуван продажен персонал, за совет при избор на возила

● Изложени бизнис и комерцијални возила

● Тест возила

● Соодветен избор на дополнителна опрема и можност за трансформација

● Целосна понуда за финансирање и сервисирање

 

Додека се сервисира вашето возило, имате пристап до наменски дел за бизнис корисници опремен со Wi-Fi со голема брзина.