Кон содржината
C- ELYSÉE DIESEL ПОНУДА

C- ELYSÉE DIESEL ПОНУДА

Откриј го Plan C од Citroën и избери го најлесниот пат до Citroën C- Elysée Limited Diesel

за 17.990 €

или од 98 €*/месечно со финансиски лизинг во соработка со Стопанска Лизинг

со:

  • 50% помалa ратa во првите 6 месеци, и отплата на остатокот во преостанатите месечни рати
  • 50% попуст на трошоците за обработка
  • 50% попуст на каско осигурувањето за првата година

Флексибилен финансиски производ:

Минималното учество 20%
Максимален рок на отплата до 84 месеци
Каматна стапка 6,5%

Финансиската понуда е ограничена и важи до 31.05.2024.

Возила на лагер, испорака веднаш.

Контактирај нѐ веднаш во најблиското продажно место или online и откриј го планот.

* Информативна пресметка: прикажаната рата се однесува на финансиски лизинг во денари од Стопанска лизинг ДООЕЛ - Скопје со 30% учество, период на договорот 84 месеци, варијабилна каматната стапка 6.5%. Месечната рата во првите 6 месеци изнесува 6.041 денари, преостанатите месечни рати изнесуваат 12.153 денари. Предмет на лизинг Citroen C- Elysée Limited BlueHDi 90 BVM LIVE со цена 1.111.782 денари со вклучен попуст, на залиха, достапен за испорака веднаш. Промотивните услови на финансиската понуда важат до 31.05.2024. Комбиниран циклус: потрошувачка 4.1 l/100 km, емисија на издувни гасови 108 g/km согласно NEDC. Фотографијата на автомобилот не е обврзувачка. Финансискиот производ е флексибилен. За детални информации и понуда контактирајте нѐ онлајн или посетете го најблиското продажно место на Citroën. Го задржуваме правото за промена на цените без претходна најава. Сите прикажани податоци имаат само информативен карактер.