Каталози и ценовници

Согласно препораките во врска со Covid-19, нашите услуги и понатаму се достапни до вас, но поради намалениот капацитет и делумно работа од дома можно е доцнење при одговарање на вашите барања. Ќе одговориме на сите ваши барања најбрзо што можеме, благодариме на разбирањето. Контактирајте нѐ: Скопје механичарски сервис 02 3093 012, 071 235 585 (достапни и на Viber и WhatsApp)Продажба Скопје 02 3093 011 и во Citroën центрите.

1Одберете го вашето возило и соодветната брошура

2Внесете ги вашите податоци за контакт

Пол *
Ве молиме внесете го вашиот социјален статус
valid
valid
valid