Светот на Citroën

Светот на citröen

Citroën е постојан иноватор. Од првите Citroën автомобили до вклученоста на брендот во светскиот рели шампионат, преку новите хибридни модели или концепт автомобили, тука се изградени речиси 100 години од историјата.