My Citroën

Автонова ви го претставува клубот на сопственици на Citroën патнички возила MyCITROËN

Зачленете се во MyCITROËN и заштедете до 35% на оригиналните резервни делови и на сервисните услуги.

Како член/ка на ексклузивниот клуб MyCITROËN во текот на годината ќе добиете попусти, промоции и многу повеќе!

Искористете ја и можноста редовно да бидете информирани за сите новости од светот на CITROËN.

Како да се зачлените? Едноставно.

Со пополнување на формуларот кој се наоѓа на интернет страницата www.mycitroen.mk.

Или со пополнување на формулар во некој од овластените сервиси на CITROËN (CITROËN Центри).

Не двоумете се. Членството е бесплатно а носи многу бенефиции.

Дознајте повеќе на www.mycitroen.mk

Општи услови и правила на Клубот на сопственици MyCITROËN

Често поставувани прашања и одговори