Опрема

1/1

ПРЕДНОСТИ

C3 ELLE СПЕЦИЈАЛНА СЕРИЈА

Модерната и елегантна специјална серија Citroën C3 ELLE ве кани да возите низ градот во комфор и стил.

Се истакнува како однадвор, така и одвнатре: потпис ELLE, нов пакет во боја, шик материјали, енергични бои, итн.

Достапен со бензински мотор PureTech 110 S&S со мануелен 6-степен менувач или PureTech 110 S&S со автоматски менувач EAT6 , Citroën C3 ELLE ги има сите услуги и опрема во патничката кабина за комплетна смиреност.

ДЕТАЛИ

БОИ