Назад

Сервис СПЕКТРУМ

Citroën сервис, резервни делови

АДРЕСА

ул. Маршал Тито бб Тетово

РАБОТНО ВРЕМЕ

 • Понеделник-Петок : 9:00 – 14:00
  Сабота: неработен ден

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ

НАШИТЕ УСЛУГИ

 • Механичарски услуги
 • Резервни делови
 • АДРЕСА

  ул. Маршал Тито бб Тетово

  РАБОТНО ВРЕМЕ

  • Понеделник-Петок : 9:00 – 14:00
   Сабота: неработен ден

  КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ

  НАШИТЕ УСЛУГИ

 • Механичарски услуги
 • Резервни делови
 • ОЗНАЧЕТЕ НЕКОЕ МИСЛЕЊЕ

  SIGNALEMENT D'UN AVIS AU CONTENU INAPPROPRIÉ/ILLICITE OU CONTREVENANT AUX CONDITIONS GÉNÉRALES D'UTILISATION
  *Задолжителни полиња