CITROËN C3 ПОНУДА

EASY DAYS

ЛЕСНО Е ДА СЕ ОДЛУЧИШ ЗА C3
СЕГА, ВЕЌЕ ЗА 14.990 €

Искористи ја екстра понудата и намалените цени за сите верзии на Citroën C3.

Брза испорака!

CITROËN C3 YOU! PureTech 82 S&S BVM сега за 14.990 € со вклучен попуст од 2.000€*!

Опремен со:

ABS + REF + AFU +  светла за предупредување при нагло силно сопирање +ESP + ASR – активна безбедност
Помош при тргнување на нагорнина (Hill Assist)
Воздушни перничиња за возач, совозач, странични воздушни перничиња
Воздушни перничиња – завеси, напред и назад
Автоматско заклучување на вратите и багажниот простор при стартување (автоматска деактивација во случај на незгода)
Предупредупредување за возачко невнимание
Препознавање на сообраќајна знаци за ограничување на брзина
Предупредување за ненамерно преминување линија
Coffee Break Alert (индикатор за пауза од долго возење)
LED дневни светла
Предни LED светла
Задни LED светла со 3D ефект
Предни светла за магла
Челични тркала со 15″ со украсни раткапни Arrow
Рачки на вратите и браници во боја на каросеријата
Куќишта на надворешните ретровизори во бела боја
Пакет POLAR WHITE- оквир на предни светла за магла во бела боја
Налепница You! на предната врата
Патен компјутер
Електрично прилагодливи и греени надворешни ретровизори
Клима уред
Украсна маска на шалт табла во сјајна црна боја со сив раб
Дигитален аудио систем со 5″ екран на допир, команди на управувач, Bluetooth®, 4 звучници
… и многу повеќе.

Екстра понуда, брза испорака!

Лесно е да се одлучиш.

Контактирај нѐ веднаш во најблиското продажно место или online и откриј ја понудата за сите модели на Citroën C3.

* Цената е за моделот Citroën C3 You! PureTech 82 S&S BVM и во денарска противвредност изнесува 926.382 денари, со вклучен промотивен попуст. Комбинирана потрошувачка 4,2 l/100km; емисија на CO2 96 g/km. Прикажаниот изглед на автомобилот и опремата се само за илустрација, не се однесуваат на дадената понуда и не е обврзувачки –  за точниот изглед и понуда контактирајте го најблискиот продажен центар на Citroën Македонија.