Закажете пробно возење

Согласно препораките од Владата и Министерството за здравство во врска со Covid-19, преземавме низа превентивни мерки, активности и процедури за заштиота на нашите вработени и клиенти. Оттука произлезе и одлуката да не се организираат тест возења сѐ до стабилизирање на ситуацијата. Благодариме на разбирањето.

1Одберете го вашиот модел

 

2Одберете го вашиот citroën центар
3Внесете ги вашите податоци за контакт
Пол *
Ве молиме внесете го вашиот социјален статус
valid
valid
valid
Vérifiez le format de votre adresse télephone