February 8, 2017

СЛЕДЕТЕ ЈА СЕЗОНАТА ВО ЖИВО #C3WRCLIVE !

Од 9 до 12 февруари 2017, се одржува Рали во Шведска ! Следете ги сите најнови актуелности и перформанси на екипата CITROËN Racing секојдневно и директно на #C3WRCLive. Резултати од трките, ексклузивни интервјуа, директни репортажи за трките... Следете ги сите емисии во живо на #C3WRCLive, од бившиот возач Брус Жуани на Facebook страната на CITROËN Racing.

600x430Враќањето на екипата на CITROËN Racing на рели трките претставува оригинално искуство за марката. Првото издание на #C3WRClive ќе биде на патеките на Рели во Шведска во четврток на 9 февруари и во живо на страната facebook на CITROËN Racing и CITROËN од 18h45. Подготовките на рели возилата и на екипажот, претставување на ‘Spéciales’( специјалите), репортажи од зад кулисите … оригинален начи да се доживее страста на рели трките!

ЕМИСИИ ВО ЖИВО НА #C3WRCLive

Враќањето на екипата на CITROËN Racing на рели трките претставува оригинално искуство за марката. Првото издание на #C3WRClive ќе биде на патеките на Рели во Шведска во четврток на 9 февруари и во живо на страната facebook на CITROËN Racing и CITROËN од 18h45. Подготовките на рели возилата и на екипажот, претставување на ‘Spéciales’( специјалите), репортажи од зад кулисите … оригинален начи да се доживее страста на рели трките!

ДИРЕКТНО ОД МЕСТОТО НА СЛУЧУВАЊАТА !

Сите рели трки и најновите вести за екипата CITROËN Racing следете ги во живо на вашиот самартфон преку WhatsApp. Пласман, вести, слики и филмови … Во живо од рели со еден клик!
Уживајте, едноставно е!

600x430_2

– Превземете бесплатно WhatsApp на вашиот смартфон.
– Направете нов контакт во вашиот смартфон со бројот +49 1579 2360841.
– Испратате му СМС со текст “Start”.

Доколку не сакате повеќе да добивате вести потребно е да испратите “Stop” на истиот контакт.
СЛЕДЕТЕ НÈ НА  #C3WRClive : www.facebook.com/citroenracing или www.facebook.com/Citroen