Опрема

1/4

ПРЕДНОСТИ

ДЕТАЛИ

ПОНУДА

EASY DAYS

ЛЕСНО Е ДА СЕ ОДЛУЧИШ ЗА C4

СЕГА, ВЕЌЕ ЗА 19.990 €*

Екстра понуда, брза испорака!

 

Контактирај нѐ веднаш во најблиското продажно место или online и откриј ја понудата за сите модели на Citroën C4.

*Цената е за моделот Citroën C4 Live Pack PureTech 100 S&S BVM6 и во денарска противвредност изнесува 1.235.382 денари, со вклучен промотивен попуст. Потрошувачка 5,6-5,4 l/100km; емисија на CO2 133 g/km. Прикажаниот изглед на автомобилот и опремата се само за илустрација, не се однесуваат на дадената понуда и не е обврзувачки –  за точниот изглед и понуда контактирајте го најблискиот продажен центар на Citroën Македонија.

БОИ