Опрема

1/1

ПРЕДНОСТИ

Перформанси

ДЕТАЛИ

УНИКАТЕН ДИЗАЈН

Ставот и стилот на новиот Citroën C3 Business тежнеат кон поголема моќност и му даваат природна сила на автомобилот. Новиот Citroën C3 Business е поцврст со својата хармонична силуета. Неговите помоќни форми ги истакнува со нови графички елементи кои му даваат динамичност. Новиот Citroën C3 е со единствен став, различен графички потпис, уникатна форма на пазарот, кој во голем дел обновен, но силно стереотипен.

БОИ