ОПРЕМА

1/3

ПРЕДНОСТИ

ПРОМОЦИЈА

C5 AIRCROSS SUV ПОНУДА

CITROËN C5 AIRCROSS SUV, Live Pack PureTech 130, веќе од  23.190€, со вклучен попуст од 1.000€.

–  Пакет Safety: Active Safety Break (со сензор на горниот дел на ветробранското стакло), систем за предупредување за ненамерно преминување на коловозната линија, Coffee Alert, систем за препознавање на сообраќајни знаци за ограничување на брзина, систем за предупредување од опасност од судир),
– Автоматско вклучување на дневни светла,
– Hill Start Assist – помош при тргнување по нагорнина,
– Предни светла за магла со странично осветлување,
– Три индивидуални прилагодливи седишта во должина и преклоп во вториот ред,
– Дводелен багажен простор,
– Надолжни кровни носачи,
– Радио со 8″ екран на допир и команди на волан, 2xUSB, Bluetooth,
– клима уред и отвори во вториот ред
– Airbump ®,
– Progressive Hydraulic Cushions™ – потпирање со прогресивни хидраулични перничиња,
– Акустично ветробранско стакло,
– Предни бришачи со технологија “Magic Wash”со сензори за дожд,
– Возачко и совозачко седиште прилагодливо во должина, висина и наклон,
– Волан прилагодлив во висина и длабина,
– Халогени предни фарови,
– LED дневни светла, задни светла со 3D ефект,
– Тркало од лесна легура 17″ ELLIPSE,
– Кожен волан со хромирани украси,
– Помош при паркирање назад

ДЕТАЛИ

БОИ