Опрема

1/2

ПРЕДНОСТИ

ПЕРФОРМАНСИ

PLUG-IN HYBRID

Во верзијата Plug-in Hybrid, новиот C5 Aircross нуди оптимални перформанси благодарение на електричниот мотор кој го засилува моторот со внатрешно согорување, за кумулативна моќ од 225 КС и кумулативен вртежен момент од 360 Nm.

ДЕТАЛИ

БОИ