Опрема

1/2

ПРЕДНОСТИ

ПЕРФОРМАНСИ

PLUG-IN HYBRID

Новиот Citroën C5 X Plug-in Hybrid нуди оптимални перформанси благодарение на електричниот мотор кој го засилува моторот со внатрешно согорување, за збирна моќност од 225 КС и вртежен момент од 360 Nm.

ДЕТАЛИ

Бои