ПРЕДНОСТИ

ПРОМОЦИЈА

CITROËN JUMPER FURGON СО ОГРАНИЧЕНА ПОНУДА

Пресметка за кредит со 0% учество и 5 години отплата на моделот Citroën Jumper Furgon 2.0 BlueHDi 130 L1H1

со клима уред

1.140 kg корисна носивост

8 m3 корисен волумен

РАТА 358 € фиксна за целиот период на отплата

ЦЕНА 16.093 € + ДДВ*со вклучен промотивен попуст за возила на лагер само до 31.12.2018 година.

*Сите правни лица имаат право на поврат на ДДВ за комерцијалните возила на Citroёn.

CITROËN JUMPER FURGON СО ОГРАНИЧЕНА ПОНУДА

ДЕТАЛИ

БОИ