Опрема

1/1

ПРЕДНОСТИ

СИТЕ ОСНОВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ ЗА ЕДЕН РАЗЛИЧЕН АВТОМОБИЛ

Врз основа на верзијата C3 Feel, специјалната серија Citroën C3 YOU! ја нуди сета корисна и основна секојдневна опрема поврзана со ова ниво на опременост. За надворешен стил со карактер, C3 YOU! е означен со специфични графички детали. Специјалната серија комбинира корисност со задоволство, а се истакнува со атрактивната вредност што ја добивате за парите.

ПЕРФОРМАНСИ

ЕФИКАСНИ МОТОРИ

Специјалната серија Citroën C3 YOU! е опремена со ефикасни мотори од последна генерација со врвни перформанси:
. PureTech 83 S&S мануелен менувач

. BlueHDi 100 S&S BVM

ДЕТАЛИ

БОИ