Опрема

1/1

ПРЕДНОСТИ

ПЕРФОРМАНСИ

ЕФИКАСНИ МОТОРИ

Специјалната серија Citroën C3 C-Series е во понуда со избор на мотори што обезбедуваат задоволство во возењето додека истовремено се совесни и  еколошки прифатливи. За оваа специјална серија, достапни се три мотори: дизел BlueHDi 100 S&S BVM, бензински PureTech 83 S&S BVM и бензински PureTech 110 S&S BVM6

ДЕТАЛИ

БОИ