ЕЛЕКТРИЧНИ И ХИБРИДНИ ВОЗИЛА

Ние во Citroën веруваме дека електричните автомобили и доставни возила треба да бидат достапни за сите. Ја претставуваме комплетно електричната палета, што се состои од моделите ë-C4 Electric и ë -Berlingo. Доколу барате Plug-in Hybrid, изберете меѓу моделите како C5 Aircross Plug-in Hybrid и новиот C5 X Plug-in Hybrid, секој со опсег за возење на електрична енергија до 55 km, што совршено одговара на повеќето патувања на дневно ниво. Нашиот наградуван асортиман комерцијални возила сега нуди и електричен ë-Berlingo Van, кој со минимален компромис постигнува идентична корисна зафатнина, како кај бензинските и дизел мотори.

Затоа сакаме да кажеме дека ги имаме сите видови електрична енергија за сите потреби и за секого – ËLECTRIC FOR ALL.