Возила

Дознајте повеќе за новите возила на Citroën кои се на располагање во Македонија. Од градски возила преку лимузини и сè до комерцијални возила, компаниите и физичките лица кои сакаат да си набават ново возило ќе ги дознаат сите детали, информации, цени и фотографии на моделите од двете марки. За поедноставно купување, на ваше располагање имате понуди, каталози како и можност за директен контакт со Citroën Македонија.