September 7, 2017

УЧЕСТВУВАЈТЕ ВО ЖИВО « LIVE » НА FACEBOOK НА 7-МИ & 14-ТИ СЕПТЕМВРИ ЗА ДА УЧЕСТВУВАТЕ ВО СОЗДАВАЊЕ НА РЕКЛАМАТА ЗА CITROËN C3 AIRCROSS !

.

По повод лансирање на Новиот C3 Aircross, Citroën воведе иновација со понуда која е 100% социјална каде виртуелните посетители ќе можат да одберат делови  од снимањете на новата реклама за новиот SUV compact. Вклучете се во живо на Facebook на 7–ми и 14-ти септември за да одберете 8 сцени кои ќе ги претставуваат бројните можности на ова возило. Оваа премиера ќе се одвива во 5 земји заедно со Франција, каде ќе има миожност да го лансира својот нов потпис « CITROËN INSPIRED BY YOU » а посетителите ќе можат да ги направат првите нарачки за овој рекламен филм преку  ! https://facebook.com/citroen.

CITROEN_PUB C3 AIRCROSS_ACTIVATION FB_REF CATCH

CITROEN_PUB C3 AIRCROSS_ACTIVATION FB_REF COWBOYS

CITROEN_PUB C3 AIRCROSS_ACTIVATION FB_REF FILLES