Citroën Advanced Comfort®

.

100 ГОДИНИ НАША ГЛАВНА ВОДЕЧКА МИСЛА: УДОБНОСТА

600x430_2Уште од создавањето на марката во 1919, CITROËN нуди врвна технологија за комфор. Ветување кое денес се отсликува со слоганот на марката “Be different, feel good” кој се одразува со четири нивоа на иновација кои се составен дел на програмата CITROËN ADVANCED COMFORT®: заштита од надворешната бучава, олеснување на животот во патничкиот простор, поедноставена употреба, намалена менталната оптовареност.

КАДЕ Е ПРИМЕНЕТА ПРОГРАМАТА CITROËN ADVANCED COMFORT?

600x430_3Со програмата CITROËN ADVANCED COMFORT®, марката се базира на умешноста и знаењето при создавање соодветни одговори за сите Ваши очекувања и барања.

Запознавањето со програмата CITROËN ADVANCED COMFORT® е многу едноставно!
Доволно е само да го воочите логото CITROËN ADVANCED COMFORT® во горниот дел од страната и да ја стартувате анимацијата која ќе Ве запознае со придобивките на ексклузивниот комфор на возилото кое сте го одбрале.

 

ПОЕДНОСТАВУВАЊЕ НА ЖИВОТОТ ВО АВТОМОБИЛОТ

600x430_4

Затоа што поминувате голем дел од денот во автомобилот, CITROËN одлучи да ги направи Вашите патувања многу поудобни, со понуда на функционален простор во внатрешноста, каде секако нема да недостасуваат прегради и рафтови… Нема повеќе потреба да ги затворате очите за се почувствувате како дома!

Поконкретно?

Искористете го максимално просторот со Top Box® кај CITROËN C4 Cactus или со Modutop® кај CITROËN Berlingo за да имате сè што Ви е непходно на дофат на рацете, без да го пренатрупувате Вашиот автомобил!

ЗАПОЗНАЈТЕ ГО TOP BOX® КАЈ CITROËN C4 CACTUS
ЗАПОЗНАЈТЕ ГО MODUTOP® КАЈ CITROËN BERLINGO 

СО ОСЛОБОДУВАЊЕ ПОВЕЌЕ ПРОСТОР!

ЗАШТИТА ОД НАДВОРЕШНАТА БУЧАВА

600x430_5

Сакате целосно мирни и безгрижни патувања? CITROËN ADVANCED COMFORT® мисли на Вас со понуда на патнички простор кој е пријатен, функционален и смирува, со специјално дизајнирано поврзување со подлогата кое целосно ги брише нерамнините на патот, со удобни седишта и со особена посветеност на смирувачка и бесшумна акустика… Вистинска заштитена капсула за оние кои имаат тежок карактер при будење наутро како и оние кои сакаат да се релаксираат навечер!

Поконкретно?

Светлина, модуларност и ефект на заштитена капсула со пакетот Lounge, интернет поврзување и беспрекорен комфор во потпирањето: новиот CITROËN C4 Picasso целосно се пронаоѓа во програмата CITROËN ADVANCED COMFORT®

ПОЕДНОСТАВЕНА УПОТРЕБА

600x430_6

Нема повеќе проблеми со интернет мрежата и часови поминати на телефон на паркинг покрај патот… Со помош на корисните и интуитивни технологии за помош во возењето како и оптимална поврзаност со личните апарати, Вие сте поврзани со светот и во Вашиот автомобил.

Повеќе удобност, поголема едноставност и поголема безбедност при секојдневните патувања.

 БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВАШИОТ ЛИЧЕН АСИСТЕНТ CITROËN ADVANCED COMFORT®!

НАМАЛЕНА МЕНТАЛНАта ОТПОВАРЕНОСТ

600x430_7

По напорен работен ден, сите имаме потреба од мал одмор!

Идејата на четвртото скалило од програмата CITROËN ADVANCED COMFORT® е намалување на Вашата ментална оптовареност за да го ослободите духот! За таа цел Вашиот автомобил е осмислен да Ве релаксира со понуда на смирувачко и нежно светло, материјали кои се нежни и меки на допир, како и квалитетен воздух кој влијае на Вашето добро здравје…

Дали сонувате за автомобил кој ќе биде извор на уживање, задоволство и смиреност?

Ќе Ве оставиме да го тестирате!

OТКРИЈТЕ ГИ НАШИТЕ ВОЗИЛА И СОЧУВАЈТЕ ГО СЛОБОДНИОТ ДУХ СО CITROËN ADVANCED COMFORT®!