ConnectedCAM Citroën™

ConnectedCAM Citroën™

Откријте ја ConnectedCAM Citroën™, вградена камера “made by Citroën” за овековечување на вашите најубави моменти во возењето, камера која ви гарантира духовно ослободување, а истовремено и ја подобрува вашата безбедност!

ConnectedCAM Citroën™ е HD камера вградена зад внатрешниот ретровизор на вашиот автомобил и овозможува безбедно сликање и снимање на моменти од вашите секојдневни патувања. Со едноставен клик можете да сликате или да направите видео со вашата камера ConnectedCAM Citroën™ и веднаш да ги споделите на социјалните мрежи Facebook или  Twitter и пак да ги испратите по електронска пошта.

СНИМАЈТЕ, ФОТОГРАФИРАЈТЕ И СПОДЕЛУВАЈТЕ ГИ ВАШИТЕ ДОЖИВУВАЊА

 

ConnectedCAM Citroën™ е ексклузивна технологија вградена во Новиот C3.

ПАТУВАЈТЕ ВО FULL HD

230233

Вградена зад внатрешниот ретровизор, ConnectedCAM Citroën™ ги запомнува вашите доживувања под агол од 120° HD.

Несекојдневен настан во сообраќајот, кривулести планински патеки, или пак живописно селце низ кое ќе поминете во текот на патувањето? Изборот е ваш!

Со едноставен клик на копчето од ConnectedCAM Citroën™ ќе направите фотографија.
Со подолготрајно притиснување на копчето ConnectedCAM Citroën™ ќе снимите филм кој може да трае до дваесет секунди.

И секако, во секое време можете да ја исклучите камерата и да ги избришете сите податоци.

 

МОБИЛНА АПЛИКАЦИЈА

230696

За да бидат работите лесни и едностави, камерата ConnectedCAM Citroën™ располага со сопствена мобилна апликација!

Едноставно споделување на вашите први фотографии:

1) Превземете ја апликацијата од вашиот app store*.
2) Поврзете ја камерата ConnectedCAM Citroën™ преку WiFi.
3) Подесете ги параметрите.
4) Внесете ја вашата омилена фотографија или видео.
5) Споделете ги со вашите пријатели на социјалните мрежи.

 

*The ConnectedCAM Citroën™ апликацијата е компатибилна со уреди:  iOS (9 и понови) и Android (5.0 и понови)

Погледенете видео за синхронизација на ConnectedCAM Citroën™ со вашиот смартфон.

GOOGLE

APPLE1

 

Погледнете како да ја синхронизирате опцијата ConnectedCAM Citroën™ со вашиот смартфон.

 

БЕЗБЕДНОСТА НА ПРВО МЕСТО

230387

При настанување на назгода камерата ConnectedCAM Citroën™ се вклучува автоматски и снима и сочувува видео од триесет секунди пред и една минута по незгодата. На тој начин гарантира безбедност и може да ви биде од корист во постапката со вашата осигурителна компанија.

Благодарение на функцијата GPS која фунционира преку апликацијата ConnectedCAM Citroën™ можете лесно да го пронајдете вашиот паркиран автомобил.