Citroën Business Centre

РЕШЕНИЕ ЗА СÈ ВО ВРСКА СО ВАШИОТ БИЗНИС

Citroën Business Centre овозможува персонализирани решенија за сите бизнис корисници и деловни субјекти. За што подобро да ги исполниме очекувањата на занаетчиите, компаниите - од мали, средни до големи претприемачи до клучни купувачи, нудиме широка палета на услуги, прилагодливи токму на вашиот бизнис.

Нашите заложби:

– Квалификуван продажен персонал
– Изложени бизнис и комерцијални возила
– Тест возила
– Соодветен избор на дополнителна опрема и можност за трансформација
– Целосна понуда за финансирање и сервисирање

КОМЕРЦИЈАЛНИ ВОЗИЛА

ВОЗИЛА СОЗДАДЕНИ ЗА ВАШИОТ БИЗНИС

CL 18.032.016 (1)

За максимално да одговориме на вашите специфични професионални потреби, навики и очекувања од возилата во однос на обемот на товарот, димензиите и носивоста, истовремено одржувајќи ја удобноста на корисникот, Citroën ви нуди широк спектар на комерцијални возила. Откријте што најмногу ви одговара од гамата комерцијални возила од Citroën: Berlingo Van, Jumpy или Jumper.

CL 19.033.017_308x176

КОН КОМЕРЦИЈАЛНИ ВОЗИЛА

КОМЕРЦИЈАЛНИ ВОЗИЛА НА ЛАГЕР

 

 

 

BUSINESS И ПАТНИЧКИ ВОЗИЛА

CL 20.026.044 (1)

Доколку за вашиот бизнис или службени патувања ви е потребен автомобил, изберете од гамата Bussines или патнички возила од Citroën. Без разлика дали сте rent-a car компанија, лизинг компанија или клиент со возен парк, на располагање сме за да ви понудиме решение по мерка на вашиот бизнис. Сите правни лица при набавка на Business возила имаат право на поврат на данокот на додадена вредност.

20H09_308x176

BUSINESS ВОЗИЛА

BUSINESS ВОЗИЛА НА ЛАГЕР

КОН ПАТНИЧКИ ВОЗИЛА

ПАТНИЧКИ ВОЗИЛА НА ЛАГЕР

 

CITROËN TRANSFORMER: РЕШЕНИЈА ПО МЕРКА

За да се исполнат специфичните потреби на секоја активност, нудиме можност за доработка и трансформација на возилата.

amb_308x176

ИЗОТЕРМНИ И ЛАДИЛНИЦИ
За превоз на производи со ограничен рок на траење, Citroën создаде комплетна гама на изотермни и ладилни возила врз платформа на Berlingo, Jumpy и Jumper. Одговараат на потребите на професионалците во секторот месари и дистрибутери на прехрамбени производи со зафатнина на товарен простор од 1,35 m3 до 16,3 m3.

14R68_308x176

ТРГОВИЈА И УСЛУГИ
Citroën нуди иновативни технички решенија во дизајнирање на мобилни продавници со специјални уредувања (пекарница, рибарница, месара, пицерија, snack), компактни и ефикасни возила за подигнување смет, возила за помош на пат, подвижни сервиси и возила за погреб. Овој тип на возила се достапни на платформа на Berlingo, Jumpy и Jumper.

14R74_308x176

ГРАДЕЖНИШТВО
За превоз на тешки товари, во град и на автопат, Citroën нуди богата гама на кипери, плато со страници и Pick-up на платформа Berlingo, Jumpy и Jumper. Продолжените кабини нудат до 3 m корисна должина и корисна носивост до 1 425 kg . Со седишта во вториот ред може да прими до седум лица.

amb_308x176

АМБУЛАНТНО ВОЗИЛО
Citroën поседува долгогодишно искуство во дизајнирање на амбулантни возила. Адаптирани врз платформа на Jumpy и Jumper, располагаат со медицинска келија, ергономски уреди кои гарантираат ефикасност на екипите за интервенција, со специјално потпирање за максимална удобност на лицата кои се превезуваат.

JUMPY ARRIÈRE V007_308x176

ПРЕВОЗ НА ЛИЦА СО ПОСЕБНИ ПОТРЕБИ
Било да сте невладини или солидарни организации или физички лица, моделите Berlingo, Jumpy и Jumper гарантираат комфор и сигурност на вашите патници. До шест лица со посебни потреби може да се качат во кабината со своите инвалидски колички. Особено внимание е посветено на пристапот во кабината
(пристапна рампа, подвижна платформа, систем за спуштање).

JUMPY PROFIL V005_308x176

ФУРГОНИ СО ГОЛЕМИ ЗАФАТНИНИ
Citroën ви нуди комплетна понуда на Фургони на платформа Jumper Кабина со плоча и Кабина со шасија. Овие возила нудат голем капацитет на корисна зафатнина до 22,5 m3 .

18_308x176

ДРУГИ ТРАНСФОРМАЦИИ
Citroën ви нуди решенија по мерка прилагодени на секаков вид на потреби: трансформација на патничко во комерцијално возило, авто школа, пренос 4Х4 …Продажниот тим на Citroën е секогаш тука за Вас за да ве насочи во вашите планови.

ЗАКАЖЕТЕ СОСТАНОК

ПОСЛЕ ПРОДАЖБА, ОДРЖУВАЊЕ И СЕРВИС НА СЛУЖБЕНИ ВОЗИЛА

Servis

Нашите заложби:
-Наменски телефонски број и персонал за прием
-Прилагодена организација на работното време
-Загарантиран термин за сервисирање во рок од 72 часа
-Понуда на соодветно решение за мобилност

20h51_308x176

ЗАКАЖЕТЕ ТЕРМИН

ФИНАНСИРАЊЕ ЗА ПРАВНИ ЛИЦА

20H22 (1) (1)

СИТЕ ПРАВНИ ЛИЦА ПРИ НАБАВКА НА КОМЕРЦИЈАЛНИ ИЛИ БИЗНИС ВОЗИЛА ИМААТ ПРАВО НА ПОВРАТ НА ДАНОКОТ НА ДОДАДЕНА ВРЕДНОСТ.

Искористете ги можностите за финансирање, и тоа:

Во соработка со Sparkasse Leasing  – Финансиски лизинг за комерцијални/бизнис возила
– Каматна стапка од само 4,50%
–  Учество минимум – 10% (нето)
–  Максимален рок на отплата – 84 мес (мах)
–  Трошок за обработка – 1,50%

Во соработка со ПроКредит Банка – Специјална понуда за автомобилски кредити за физички и правни лица
– 5% фиксна каматна стапка за цел период, со возилото под залог
– 5,5% фиксна каматна стапка за цел период, со солемнизација на договор
– Максимум рок од 5 години
– 0% учество
– 1% провизија за исплата
– 100% контролирани средства