СЕРВИСНА ПОНУДА ЗА ВЕТРОБРАНСКО СТАКЛО

Искористете ја понудата за набавка и промена на ветробранско стакло само во сервисната мрежа на Citroën.

Промотивно, сите корисници на возилата од гамата на Citroën, добиват:
15 % ПОПУСТ ЗА НАБАВКА НА ВЕТРОБРАНСКО СТАКЛО и
20 % ПОПУСТ ЗА РАБОТНА РАКА ПРИ МОНТАЖА*

Со Citroën Citizen, одржете го јасниот поглед со ветробранско стакло без пукнатини и оштетувања. Овластениот Citroën сервис има непосреден пристап до избор на вистинско ветробранско стакло за вашиот автомобил. Патувајте во прва класа со вашето ново ветробранско стакло.
Искористете ја понудата, важи до 31.12.2023 година.
Закажете термин во вашиот овластен Citroën сервис.

*Акцијата важи до 31.12.2023 година, се однесува на за набавка на ветробрански стакла и нивна монтажа, само во сервисната мрежа на Citroën и не се комбинира со лојалната картичка My Citroën или со други привилегии (промотивни попусти за правни и физички лица).