СЕРВИСНА ПОНУДА ЗА СВЕЌИЧКИ И ГРЕЈАЧИ

Искористете ја понудата за набавка и промена на свеќички и грејачи само во сервисната мрежа на Citroën.

Промотивно, сите корисници на возилата од гамата на Citroën, добиваат:

15 % ПОПУСТ ЗА НАБАВКА НА СВЕЌИЧКИ И ГРЕЈАЧИ и
20% ПОПУСТ ЗА РАБОТНА РАКА ПРИ ПРОМЕНА*

 

*Акцијата важи до 30.06.2023 година, се однесува на за набавка на резервни делови – свеќички и грејачи, како и нивна монтажа, само во сервисната мрежа на Citroën и не се комбинира со лојалната картичка My Citroën или со други привилегии (промотивни попусти за правни и физички лица).