СЕРВИСНА ПОНУДА ЗА БРИШАЧИ

Искористете ја понудата за набавка и промена на бришачи само во сервисната мрежа на Citroën.

Промотивно, сите корисници на возилата од гамата на Citroën, добиваат:
15 % ПОПУСТ ЗА НАБАВКА НА БРИШАЧИ

Со Citroën Citizen, заменете ги бришачите еднаш годишно кај вашиот овластен Citroën сервис и возете удобно и безбедно. Ние ви помагаме да ги изберете совршените бришачи за вашиот автомобил. Имајте јасен поглед, без оглед на времето.
Искористете ја понудата, важи до 31.12.2023 година.
Закажете термин во вашиот овластен Citroën сервис.

*Акцијата важи до 31.12.2023 година, се однесува за набавка на сите видови бришачи, само во сервисната мрежа на Citroën и не се комбинира со лојалната картичка My Citroën или со други привилегии (промотивни попусти за правни и физички лица).