СЕРВИСНА ПОНУДА ЗА АМОРТИЗЕРИ

Искористете ја понудата за набавка и промена на амортизери само во сервисната мрежа на Citroën.

Промотивно, сите корисници на возилата од гамата на Citroën, добиват:

15 % ПОПУСТ ЗА НАБАВКА НА АМОРТИЗЕРИ и
20% ПОПУСТ ЗА РАБОТНА РАКА ПРИ МОНТАЖА*

 

*Акцијата важи до 30.06.2023 година, се однесува на за набавка на резервни делови – амортизери, како и нивна монтажа, само во сервисната мрежа на Citroën и не се комбинира со лојалната картичка My Citroën или со други привилегии (промотивни попусти за правни и физички лица).