НОВ C5 X ПОНУДА

ПОЧУВСТВУВАЈТЕ ГО СПОКОЈОТ

НОВ C5 X ПОНУДА
ПОЧУВСТВУВАЈТЕ ГО СПОКОЈОТ

Откријте го новиот CITROËN C5 X
Достапен во бензинска и Plug-In Hybrid верзија

Заштеда и до 2.000 €

Потпирање со Прогресивни хидраулични перничиња ®
Citroën Connect Radio 10″ екран, Bluetooth, 8 звучници, 2 x USB, 12V приклучок, дигитален прием DAB, BlueTooth Mirror screen
Active Safety Break (AEB) – активен систем за сопирање
HILL ASSIST помош при тргнување на нагорнина
Coffe Break Alert предупредување за пауза при долго возење
LKA-активен систем за ненамерно напуштање на коловозна лента
Задни паркинг сензори
Препознавање на сообраќајните знаци
Команди на воланот прилагодлив по висина и длабочина – обложен со кожа
Предни седишта со прилагодување во 6 правци
Акустично ветробранско стакло
Автоматски двозонски клима уред
Од 545 – 1.640 литри багажен простор

Искористете го промотивниот попуст за лансирањето од 2.000 € за сите нивоа на опременост.

 

 

*Прикажаниот изглед на автомобилот и опремата се само за илустрација.