НОВ C5 AIRCROSS SUV ПОНУДА

ВЕЛИКОДУШЕН ИСТО КАКО ТЕБЕ

НОВ C5 AIRCROSS SUV ПОНУДА
ВЕЛИКОДУШЕН ИСТО КАКО ТЕБЕ

Откријте го новиот CITROËN C5 AIRCROSS SUV

Веќе од 29,900 евра или од 299 евра месечно*

Citroën Advanced Comfort® потпирање
Citroën Connect Radio на 8″ екран, Bluetooth, 6 звучника, USB, 12V, DAB, BlueTooth, Mirror screen
Три индивидуални прилагодливи седишта во втор ред
Active Safety Break – активен систем за сопирање
Coffe Break Alert
Систем за предупредување за ненамерно преминување на коловозната линија
Систем за препознавање на сообраќајни знаци за ограничување на брзина
Од 580 – 720 литри багажен простор
Растојание од тлото 230 мм….

Искористете го промотивниот попуст за лансирањето од 1500 евра за сите нивоа на опременост.

*Прикажаниот изглед на автомобилот и опремата се само за илустрација и не се однесуваат на дадената понуда. Финансирање на лизинг преку Стопанска лизинг со учество од 35% на 84 месечни рати. Финансиската пресметката се однесува на моделот нов Citroën C5 Aircross Live Pack PureTech 130 S&S BVM6 за 29.900 € или 1.847.820 денари, со вклучен промотивен попуст.
Ратата во денарска противвредност изнесува 18.502 денари.