НОВ C4 ПОНУДА

ДОСТАПЕН НА БЕНЗИН, ДИЗЕЛ ИЛИ 100% ЕЛЕКТРИЧЕН

ВЛЕЗЕТЕ ВО СВЕТОТ НА КОМФОРОТ СО НОВИОТ CITROËN C4.

Новиот CITROËN C4, Live Pack PureTech 100, веќе од  15.990€, со вклучен попуст од 1.500€.

– Пакет Safety: Active Safety Break (со сензор на горниот дел на ветробранското стакло), систем за предупредување за ненамерно преминување на коловозната линија, Coffee Break Alert, систем за препознавање на сообраќајни знаци за ограничување на брзина, систем за предупредување од опасност од судар),
– Автоматско вклучување на дневни светла,
– Hill Start Assist – помош при тргнување по нагорнина,
– LED дневни светла, задни светла со 3D ефект,
– Преклопливи задни седишта 2/3 – 1/3
– Дводелен багажен простор,
– CITROEN DAB Радио со 10″ екран на допир, Connect Play, Mirror Screen, Bluetooth и 4 HP, – 12V приклучок и USB type C – 5″ дигитална инструмент табла
– клима уред и отвори во вториот ред,
– Airbump®,
– Електрика на стакла напред и позади со заштита од приклештување,
– Електрично прилагодување на надворешните ретровизори со грејачи,
– Акустично ветробранско стакло,
– Предни бришачи со технологија “Magic Wash” со сензори за дожд,
– Возачко и совозачко седиште прилагодливо во должина висина и наклон, 

ДОСТАПЕН И 100% ЕЛЕКТРИЧЕН

Новиот Citroën C4 е дел од Citroën Advanced Comfort® програмата за сеопфатен пристап кон комфорот.

2 ГОДИНИ CITROËN ASSISTANCE
Помош на пат 24 часа на ден, седум дена во неделата низ цела Европа.