НОВ CITROËN C4 X ПОНУДА

EASY DAYS

ЛЕСНО Е ДА СЕ ОДЛУЧИШ ЗА НОВИОТ C4 X
ВЕЌЕ ЗА 22.390 €*

Искористи ја екстра понудата и намалените цени за сите верзии на новиот Citroën C4 X.

Брза испорака!

НОВ CITROËN C4 X Feel PureTech 100 S&S веќе за 22.390 € со вклучен попуст од 1.500 €*!
Опремен со:
Citroën Connect радио со 10″ екран, Bluetooth, 4 звучници, DAB, Mirror screen, USB A x2, 12V приклучок
Hill Assist помош при тргнување по нагорнина
Темпомат со ограничувач на брзина
Пакет Safety:
Active Safety Break (со сензор на горниот дел на ветробранското стакло),
систем за предупредување за ненамерно преминување на коловозната линија,
Coffee Break Alert,
систем за препознавање на сообраќајни знаци за ограничување на брзина,
систем за предупредување од опасност од судир)
Пакет LED Vision: LED дневни светла, автоматска активација на светла
Предни светла за магла со странично осветлување
Кожен волан прилагодлив по висина и длабочина
Дополнителна звучна изолација
Прилагодување на возачкото седиште во 6 правци
Автоматски двозонски клима уред
Просторен багажник од 510 до 1,360 литри
…и многу повеќе.
Екстра понуда, брза испорака!

Лесно е да се одлучиш.

Контактирај нѐ веднаш во најблиското продажно место или online и откриј ја понудата за сите модели на Citroën C4 X.

Цената е за моделот нов Citroën C4 X Feel PureTech 100 S&S BVM6 и во денарска противвредност изнесува 1.383.702 денари, со вклучен промотивен попуст. Потрошувачка 5,6-5,4 l/100km; емисија на CO2 133 g/km. Прикажаниот изглед на автомобилот и опремата се само за илустрација, не се однесуваат на дадената понуда и не е обврзувачки –  за точниот изглед и понуда контактирајте го најблискиот продажен центар на Citroën Македонија.