CITROËN JUMPER ПОНУДА

CITROËN JUMPER ПОНУДА ЗА ПРОФЕСИОНАЛЦИ

СИТЕ ПРАВНИ ЛИЦА ПРИ НАБАВКА НА КОМЕРЦИЈАЛНИ ВОЗИЛА ИМААТ ПРАВО НА ПОВРАТ НА ДАНОКОТ НА ДОДАДЕНА ВРЕДНОСТ.

Погледнете ја богатата понуда на комерцијални возила Citroën Jumper на лагер, во верзија фургон и камионет, подготвени за испорака веднаш.

Квалитет од доверба на сите професионалци.