C5 AIRCROSS SUV ПОНУДА

ДОЈДИ ВИДИ ВОЗИ CITROËN C5 AIRCROSS SUV.
ИСКОРИСТИ ГИ СПЕЦИЈАЛНИТЕ УСЛОВИ ЗА ФИНАНСИРАЊЕ И ОТПЛАЌАЈ НА ЛИЗИНГ ОД 2021 ГОДИНА
ИЛИ НА КРЕДИТ СО 0% УЧЕСТВО.

CITROËN C5 Aircross SUV, Feel 1.5 Blue HDi 130 S&S, веќе за 24.990 € со вклучен промотивен попуст од 2.000 € и дополнителен попуст за возила на лагер во вредност од 2.000 €
– Потпирање со Прогресивни хидраулични перничиња®
– 8″ екран чувствителен на допир
– Bluetooth, Mirror Link, Android Auto
– Автоматски двозонски клима уред
– Пакет сигурност: (Active Safety Break, систем за предупредување за ненамерно преминување на коловозната линија, Coffee Break Alert, систем за препознавање на сообраќајни знаци за ограничување на брзина, систем за предупредување од судир),
– Систем за контрола на мртвиот агол
– Предни и задни паркинг сензори
– LED дневни светла, LED трепкачи, задни светла со 3D ефект
– Предни светла за магла со странично осветлување
– Анти-алергиски филтер со активен јаглен
– AQS (систем за квалитет на воздух) – регулирање на доводот и прочистување на надворешниот воздух
– Тркала од лесна легура 18” SWIRL со дијамантски ефект
…и многу повеќе.

ДОЈДИ ВИДИ ВОЗИ CITROËN C5 AIRCROSS SUV.

Искористи ги можностите за финансирање, и тоа:

Во соработка со Sparkasse Leasing  – Финансиски лизинг за патнички возила
-со можност за бескаматно одложено плаќање на првата рата до 6 месеци:
Минимално учество 20% од бруто цената, рок на отплата до 72 месечни рати, каматна стапка 5.5 %
-без одложено плаќање на првата рата:
Минимално учество 20% од бруто цена, рок на отплата до 84 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

Во соработка со ПроКредит БанкаСпецијална понуда за автомобилски кредити за физички и правни лица
0% учество
– 5% фиксна каматна стапка за цел период, со возилото под залог
– 5,5% фиксна каматна стапка за цел период, со солемнизација на договор
– Максимум рок од 5 години
– 1% провизија за исплата
– 100% контролирани средства

Citroën C5 Aircross SUV е дел од Citroën Advanced Comfort® програмата за сеопфатен пристап кон комфорот.

2 ГОДИНИ CITROËN ASSISTANCE
Помош на пат 24 часа на ден, седум дена во неделата низ цела Европа.

CITROËN ADVISOR
Оценете, објавете и споделете го вашето мислење за вашето Citroën возило или оставете коментар за вашето искуство при посета на Citroën центар при купување на ново возило или сервисирање на вашето возило. Оценките и мислењата се објавуваат на интернет страницата на Citroën.

Прикажаниот изглед на автомобилот е само за илустрација и не се однесува на дадените цени.