C-ELYSÉE DIESEL ПОНУДА

ДОЈДИ ВИДИ ВОЗИ CITROËN C-ELYSÉE DIESEL.
ИСКОРИСТИ ГИ СПЕЦИЈАЛНИТЕ УСЛОВИ ЗА ФИНАНСИРАЊЕ И ОТПЛАЌАЈ НА ЛИЗИНГ ОД 2021 ГОДИНА
ИЛИ НА КРЕДИТ СО 0% УЧЕСТВО.

CITROËN C-ELYSÉE DIESEL, Shine HDi 92 BVM веќе за 12.790 € со вклучен попуст*.
– Дигитален клима-уред
– 7″ екран чувствителен на допир
– Bluetooth, USB
– Mirror Link
– LED дневни светла
– Предни светла за магла
– Управувач и рачка од менувач обложени во кожа
– 506 l багажен простор
…и многу повеќе.
Вистинска COMFORT терапија, поголема удобност, максимум опрема, а најмногу заштеда.

*Вклучениот попуст изнесува 2.000 €

ДОЈДИ ВИДИ ВОЗИ CITROËN C-ELYSÉE DIESEL.

Искористи ги можностите за финансирање, и тоа:

Во соработка со Sparkasse Leasing  – Финансиски лизинг за патнички возила
-со можност за бескаматно одложено плаќање на првата рата до 6 месеци:
Минимално учество 20% од бруто цената, рок на отплата до 72 месечни рати, каматна стапка 5.5 %
-без одложено плаќање на првата рата:
Минимално учество 20% од бруто цена, рок на отплата до 84 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

Во соработка со ПроКредит БанкаСпецијална понуда за автомобилски кредити за физички и правни лица
0% учество
– 5% фиксна каматна стапка за цел период, со возилото под залог
– 5,5% фиксна каматна стапка за цел период, со солемнизација на договор
– Максимум рок од 5 години
– 1% провизија за исплата
– 100% контролирани средства

Citroën C-Elysée е дел од   Citroën Advanced Comfort® програмата за сеопфатен пристап кон комфорот.

 2 ГОДИНИ CITROËN ASSISTANCE
Помош на пат 24 часа на ден, седум дена во неделата низ цела Европа.

CITROËN ADVISOR
Оценете, објавете и споделете го вашето мислење за вашето Citroën возило или оставете коментар за вашето искуство при посета на Citroën центар при купување на ново возило или сервисирање на вашето возило. Оценките и мислењата се објавуваат на интернет страницата на Citroën.

Прикажаниот изглед на автомобилот е само за илустрација и не се однесува на дадените цени.