Оригинална дополнителна опрема Citroën

Квалитет, сигурност, персонализација: CITROËN става на ваше располагање богата гама од дополнителна опрема за вашето возило да биде уште поудобно:

– Стил: Алуминиумски тркала, сет за каросерија, елементи за внатрешна декорација …
– Комфор : Понуда на освежувачи на амбиент, модули за остави, заштита за сонце…
– Сигурност : аларм, сигурносен штраф на тркала, помош при паркирање,…
– Решенија за транспорт : носачи, носач за велосипед, кука …
– Заштита : Навлаки за седишта, патосници …
– Мултимедија : сет hands-free, систем на навигација, сет видео …

Откријте голем избор на дополнителна опрема со превземање на каталозите

dop-c1 dop-c3dop-c3dop-c4  dop-c3-picasso dop-c4-picasso-grandc4-picassodop-berlingo-patnicko dop-berlingo-nemo-fgdop-jumper-jumpy-fg